• Geri dön

  • 1.058 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife, ağustos ayında birçok özel içeriği izleyicilerle buluşturuyor. Konsept Oteller, Farklı Tarzlar Farklı Mekanlar, Geleceği Tasarlayanlar ve daha birçok program, ağustos ayında Tivilife’da. Televizyon üzerinden Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda olan Tivilife ayrıca Tivibu Go ile web, akıllı cep telefonu/tablet ve belirli akıllı televizyonlar ve Apple TV içerisinde bulunan Tivibu uygulaması üzerinden de izlenebiliyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon yayın platformu Tivibu’nun birbirinden özel içeriklerin yer aldığı yaşam kanalı Tivilife’da ağustos ayı dolu dolu geçiyor. Birbirinden özel yeni yerli yapımlar, dünyada ilgiyle takip edilen yabancı programlar, eğlence ve lifestyle içerikleriyle Tivilife, geniş yelpazede içeriklerini seyircisiyle buluşturuyor. Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife, Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda yayınlanırken arzu edilen her yerden Tivibu izleme imkanı sağlayan Tivibu Go ile web’ten, akıllı cep telefonu ve tabletten, belirli akıllı televizyonlar ve Apple TV üzerinden Tivibu uygulamasıyla izlenebiliyor.

Oteller, yeni yerler, farklı ülkeler Tivilife’da
Yerli ve yabancı özel içeriklerle hayatın her alanından kesitler sunan yaşam kanalı Tivilife’da ağustos ayı boyunca birçok içerik seyircisini bekliyor. Tivilife’da izleyiciler Japonya’dan Çanakkale’ye, Ayvalık’tan Katar’a kadar birbirinden farklı otelleri tanıtan “Konsept Oteller” programıyla farklılıklarla tanışıyor, doğada yaşam uzmanı Tolga Özpamuk ile “Limit Sensin” programında doğadan hayata yeni bir bakış açısıyla bakıyor, “Geleceği Tasarlayanlar” programında ünlü tasarımcıların ilham veren hikayelerini dinliyorlar.

Etin en iyisi, köftenin dedektifi
Birçok önemli şef ve gastronomi uzmanını bir araya getiren Tivilife, Türkiye ve dünya mutfağını seyircilerle buluşturuyor. Dünya mutfağından lezzetlerin hikayelerini ve tariflerini yemekseverlere sunan Pelin Kosal, “Gastronomi Atlası” ile seyirci karşısına çıkıyor. İzleyiciler “Sidar Budak ile Etin En İyisi”ni ararken “Köfte Dedektifi” Fedai Ünal ile Türkiye’yi karış karış gezerek en lezzetli köftenin peşine düşüyor.

Tivilife, eğlence, yarışma, doğa, gezi, yemek, sağlık, moda, teknoloji gibi hayatın her alanından içeriklerle, yerli ve yabancı yapımlarla Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda, Tivibu Go ile her an her yerde izleyicileriyle buluşuyor. Ek olarak ise Tivibu kullanıcıları, Tivilife programlarını Dizi – Yaşam klasörü aracılığıyla diledikleri zaman izleyebiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL