• Geri dön

  • 2.418 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Yemeklerinizi hazırlarken kullandığınız pişirme araçlarının, yemeklerin lezzetine etkisi şüphesiz kaçınılmaz oluyor. Sağlıklı ve kaliteli ürünleri müşterilerinin beğenisine sunan Taşev, Glory Çift Taraflı Tava ile sofralara yemeklerinizdeki lezzeti ikiye katlıyor. Ocak üzerinde fırın lezzeti yaşamanızı sağlayan Taşev Glory Çift Taraflı Tava ile yemekleriniz az miktarda yağ ile tam kıvamında oluyor. Döküm aliminyum yapısı ile dayanıklı ve sağlıklı Taşev Glory Çift Taraflı Tavalar, asla sızdırmayan kenarlarıyla balık, tavuk, et ve sebze yemeklerinizi damak zevkinize uygun hale getiriyor.

Sağlıklı, estetik ve kaliteli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Taşev, Glory Çift Taraflı Tava’yı ocağın üzerinde fırın keyfi yaşamanız için tasarladı.

Döküm alüminyum yapısı ve PFOA içermeyen kaplamasıyla dayanıklı en önemlisi sağlıklı olan Taşev Glory Çift Taraflı Tava, geniş hacmi ile kalabalık davetlerinizde en büyük yardımcınız oluyor. Çift taraflı pişirebilme özelliğine sahip Glory tavalar ile damakları çatlatan yemeklerinize ayrı bir lezzet katacaksınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL