• Geri dön

  • 1.423 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Bambu bitkisinden ürettiği doğal ve sağlıklı ürünleri mutfaklara taşıyan Bambum, ürün gamına ev tekstilini de dahil etti. Bir evin bütün ihtiyaçlarını tek çatı altında buluşturan Bambum Home Koleksiyonu’nda; havludan mutfak önlüğüne, sabunluktan diş fırçalığına kadar yüzlerce çeşit ürün yer alıyor. El yapımı ekmek sepeti, supla ve bardak altlıklarını da bünyesinde bulunduran koleksiyon, A’dan Z’ye yerli üretim olmasıyla öne çıkıyor.

Bambudan döküme, emayeden granite kadar birçok malzemeden onlarca çeşit mutfak gerecini satışa sunan Bambum, ev tekstili ürünlerini de ürün gamına ekledi.

Dört tarafı püsküllü Sindy havlu setiyle fark yaratan Bambum Home Koleksiyonu, bünyesinde bulundurduğu çeşit zengini koleksiyonla bir evde bulunması gereken bütün ihtiyaçları tek çatı altında buluşturdu. Mutfak önlüğü, fırın eldiveni, el havlusu, banyo havlusu, diş fırçalığı, sabunluk ve el örgüsü sunum sepetleri gibi ürünleriyle evinizi daha da kullanışlı hale getiren koleksiyonda; hardal sarısı, bej, krem, gri, kiremit kırmızısı ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu 5 ana renk ve varyasyonları tercih edildi.

El yapımı ürünleriyle dikkat çeken Bambum Home, Koza ürün grubu içerisinde yer alan ikili supladan başlayarak, el örgüsü ekmek sepeti ve 4 farklı renk seçeneği sunan 6’lı bardak altlığı ile sofralarınıza da renk katmayı amaçlıyor. Birçok ürününde doğal bambunun yanı sıra Ege’ye özgü karde pamuğu kullanılan koleksiyon, tamamen yerli üretim olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL