• Geri dön

  • 299 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Sıcak ve soğuk içeceklerinizi ihtiyaç duyduğunuz süre boyunca istediğiniz sıcaklıkta saklamanızı sağlayan Taşev Pira Çelik Termos, uzun bir yolculuğa çıkanlar için ideal bir seçenek oluyor. Şık ve ergonomik tasarımıyla kolayca tutulabilen Taşev Pira, siyah, krem, beyaz, kırmızı ve lacivert renk seçenekleriyle beğeninize sunuluyor.

12 saate kadar sıcak içeceklerinizi aynı tazelik ve sıcaklıkta tutabilme özelliği ile fark yaratan Taşev Pira Çelik Termos, sabah kahvesini hazırlayıp işe gitmek isteyenlerden uzun bir yolculuğa çıkaranlara kadar herkes için ideal bir seçenek.

Şık ve zarif tasarımıyla öne çıkan Taşev Pira, sızdırmaz özelliği ile tüm seyahatlerinizde yanınızda oluyor. Siyah, beyaz, krem, kırmızı ve lacivert seçenekleriyle beğeniye sunulan Taşev Pira Çelik Termos, kaliteli ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım vadediyor. Sıcak içeceklerinizi uzun süre sıcak, soğuk içeceklerinizi ise serin tutan Taşev Pira, kışın sıcak çay veya kahve keyfini çıkarırken veya yazın serinletici bir içecek taşımanızda yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL