• Geri dön

  • 1.439 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Mutlu bir güne başlayıp, akşamları günün yorgunluğunu atacağınız çay ve kahve molalarına eşlik eden Taşev’in süzgeçli cam demlikleri, şık tasarımıyla huzurunuzu ikiye katlıyor. Süzgeç haznesi sayesinde istediğiniz bitki çayını demlemenizi sağlayan Taşev cam demlikleri, ısıya dayanıklı yapısıyla güven veriyor. Dekoratif görünümüyle sunumlara eşlik eden cam demlikler, aynı zamanda Taşev’in Misk Cam Isıtıcısı ile çayın her daim sıcak ve taze kalmasını sağlıyor.

Sağlığınız ve keyfiniz için tasarlanan Taşev’in süzgeçli cam demlikleri, çay ve kahve keyfine farklı bir hava katmak isteyenlere yardımcı oluyor. Kahvaltı sofralarına ve akşam çaylarına eşlik eden Taşev cam demlikleri, evinize sakinliği ve huzuru getiriyor.

Çeşit çeşit bitki çaylarının tadına varabileceğiniz Taşev cam demliklerini, aynı zamanda Taşev’in Misk cam ısıtıcısı ile birlikte içeceğinizi her zaman taze ve sıcak tutmak için kullanabilirsiniz. Sağlam yapısı aşk dolu görüntüsü ile evinize farklı bir hava katan Taşev cam demlik ve Misk cam ısıtıcısı ile günün yorgunluğunu atabilir, lezzetli içeceklerin tadına varabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL