• Geri dön

  • 1.726 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Birbirinden lezzetli kahve ve çayları demleme deneyimi, Taşev ile daha keyifli bir hale geliyor. İki farklı boyutuyla alternatifli seçenek sunan Taşev Adler French Press; camın sağlığını, çeliğin kalitesini ve bakırın nostaljisini tek üründe birleştiriyor. İçeceklerinizi uzun süre sıcak tutma özelliğiyle dikkat çeken ürün, şıklığıyla da mutfaktaki en yakın dostunuz oluyor.

Mutlu bir güne başlayıp, akşamları günün yorgunluğunu atacağınız çay ve kahve molalarına eşlik eden Taşev, Adler French Press ile mutfağınıza renk katıyor. Sabahları çay veya kahve içmeden güne başlayamayanların adeta vazgeçilmezi olan Taşev Adler French Press, gününe farklı bir hava ile başlamak isteyenlere yardımcı oluyor.

Sağlam yapısı ve dayanıklılığıyla dikkat çeken Adler French Press, çeliğin gücünü, camın sağlıklı yapısını ve bakırın şıklığını aynı çatı altında buluşturuyor. İki farklı boyutuyla alternatifli seçenekler sunan Adler French Press, aynı zamanda çayınızı ve kahvenizi uzun süre sıcak tutmasıyla da sohbet sunumlarınızda başrolü oynuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL