• Geri dön

  • 1.424 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Tamamı doğal hammaddelerden üretilen mutfak ve sofra ürünlerini müşterileri ile buluşturan Taşev, mutfakların olmazsa olmazı tava seti ile ön plana çıkıyor. Küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı boy seçeneği ile mutfaktaki her ihtiyacı gideren Taşev Tava Seti, çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ile özgünlük arayanların vazgeçilmez tercihi oluyor. Mor, altın, kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunan döküm özellikli 3’lü tava seti, dengeli ısı yayılım özelliği sayesinde yanma ve yapışmayı da tamamen önlüyor.

Yüzde yüz yerli üretim ile mutfak ürünleriyle binlerce mutfağa giren Taşev, çaydanlıktan tabağa, tencereden bardağa kadar birçok ürünü güven çatısı altında buluşturuyor.

Mutfakların tamamlayıcı ürünlerinden olan Taşev 3’lü Tava Seti, yüksek kalite ve şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. 3 farklı boy seçeneğiyle her ihtiyaca karşılık veren Taşev’in döküm özellikli 3’lü Tava Seti, kanserojen madde içermemesi nedeniyle ilk tercih nedeni oluyor. Mor, altın, kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunan Taşev 3’lü Tava Seti, modern hatları ve kalitesi ile mutfak alışkanlıklarınız arasında yerini alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL