• Geri dön

  • 1.836 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Her mutfağın olmazsa olmaz gereçlerinden olan Bambum Safe saklama kapları, mutfakta düzen ve konfor sağlamak isteyenlerin vazgeçilmez seçimlerinden oluyor. Buzdolabında veya derindoruncuda siz nerede isterseniz saklayabileceğiniz Bambum Safe saklama kapları, camın sağlıklı yapısı sayesinde güven tazeliyor. Hava sızdırmayan vakumlu bambu kapakları ile estetik bir görünüme kavuşan Bambum Safe saklama kapları, uzun süre yemeklerinizi muhafaza ederken, lezzetinden de ödün vermiyor. Aynı zamanda mikrodalga fırın ve ocak üzerinde kullanılabilen Bambum Safe saklama kapları, yüzde yüz yerli üretimle bambumstore. com’de satışa sunuluyor.

Sofrada, buzdolabında veya piknikte rahatlıkla kullanabileceğiniz Bambum Safe saklama kapları, her koşulda kullanıma hazır şekilde satışa sunuluyor.

Camın sağlıklı yapısını bambu kapaklar ile hava almadan muhafaza eden Bambum Safe saklama kapları, her ortama uyum sağlıyor. Dayanıklı ve sağlam yapısıyla güven veren Bambum Safe saklama kapları, 2 boyutuyla her alana rahatlıkla sığabiliyor. Mutfak düzene girmesine en büyük yardımcı Bambum Safe saklama kapları, buzdolabında veya buzlukla saklanabilen kaplar aynı zamanda ocakta ve mikrodalga fırında kullanılabiliyor. Buzdolabından çıkardığınız lezzetleri farklı bir kaba koymadan rahatlıkla ısıtabilir, dilerseniz sofranızda servise sunabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL