• Geri dön

  • 140 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Evinizin kalbi olarak nitelendirdiğimiz mutfaklarda düzeni ve şıklığı sağlamak için Bambum Saphire 5’li Baharatlık Takımı kullanıcılarının deneyimine sunuluyor. Sadece baharatları muhafaza etmekle kalmayıp aynı zamanda mutfak estetiğinize zarif bir dokunuş kazandıran Bambum Saphire, cam gövdesi ve bambu standıyla mutfağınıza değer katıyor.

İçerisinde barındırdığı 4 adet 350 ml’lik vakumlu cam saklama kabı ile baharatlarınızı uzun süre taptaze kalmasını sağlayan Bambum Saphire, fonksiyonel kullanımıyla tercih sebebi oluyor. Bambu standıyla mutfağınıza farklı bir görünüm kazandıran Bambum Saphire Baharatlık Takımı, mutfağınıza modern bir hava kazandırırken, aynı zamanda kullanışlılığıyla öne çıkıyor.

Çevre dostu malzeme yapısıyla kullanıcıların ilgisini çeken Bambum Saphire, pratik kullanımı ve şık görümümüyle mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Şeffaf cam saklama kapları ile içeriğini kolayca gözlemleme imkanı tanıyan Bambum Saphire Baharatlık Takımı, sunduğu hijyenik koşullarla güvenilir bir tercih oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL