• Geri dön

  • 190 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Mutfaklarınızda bir dokunuşta zarafetlik ve modernlik katan Bambum Despacito Baharatlık Seti, 2 katlı bambu standı ve 8 adet çelik kapaklı cam şişesiyle hem fonksiyonel hem de şık bir tasarım sunuyor. Mutfak tezgâhlarınızda veya yemek masalarınızda minimum yer kaplayan Bambum Despacito Baharatlık Takımı, cam yapısı sayesinde baharatlara maksimum koruma sağlarken, şeffaf yapısı ile kolayca erişmenizi sağlıyor.

Mutfakta her ihtiyacı benzersiz ürünleriyle karşılayan Bambum, yüksek kaliteli mutfak gereçleriyle mutfağınızın demirbaşı oluyor.

Cam ve bambunun muhteşem uyumunu mutfaklara taşıyan Bambum, Despacito Baharatlık Takımı ile mutfağınıza düzeni getiriyor. Şık bambu malzemesi, doğal ve çevre dostu bir seçenek sunan Bambum Despacito Baharatlık Takımı, mutfakta pratikliği ve şıklığı bir araya getirerek mutfakta ve yemek masasında vazgeçilmez bir aksesuar haline geliyor. 2 katlı bambu standı ve cam gövdesi ile konforluk sunan Despacito Baharatlık Takımı, baharatlı uzun süre aynı tazelikte korunmasını sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL