• Geri dön

  • 1.083 Görüntülenme

  • 127 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Ev temizliğinin ikonik markası Cif, şimdi de artan hijyen ihtiyacına Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey ile cevap veriyor. %80 alkol içeren Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, evde ve dışarıda sık temas edilen yüzeylerde hijyen sağlıyor.

Hayatı hep birlikte güzelleştirmek için temizliği kolaylaştıran ürünler sunan Cif, tüketicilerinin değişen ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. İçinden geçtiğimiz bu dönemde ev içi yaşam alanlarının yanı sıra dış alanlarda da artan hijyen ihtiyacına yönelik olarak geliştirilen Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, pratik kullanımı ile sık temas edilen yüzeylerde hijyen sağlıyor.

İçeriğinde bulunan %80 alkol ile hijyen sağlayan Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, her kullanımda geriye ferah bir koku bırakıyor. Ürün, alışveriş arabası, kapı kolu, kargo paketleri, asansör düğmesi, ışık düğmesi, masa, anahtarlar, banyo ve tuvalet gibi bir çok farklı yüzeyde güvenli kullanım sağlıyor.

Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey evde ve dışarıda taşınabilecek üç farklı ebat seçeneğiyle süpermarketlerve e-ticaret gibi kanallarda satışa sunuluyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:
Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey 100 ml: 13.90 TL
Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey 200 ml: 19.90 TL
Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey 400 ml: 29.90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL