• Geri dön

  • 997 Görüntülenme

  • 127 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Ev temizliğinin ikonik markası Cif, şimdi de temizlikteki uzmanlığını Cif Bebek ürünleri Serisi’ne taşıyor. Tüketicilerin uzun yıllardır vazgeçemediği Cif, bebek ürünleri ile ebeveynlerin bebekleri için aradığı hijyen ihtiyacına cevap veriyor.
Yeni Cif Bebek Ürünleri Serisi; Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici, Sprey ve Bebek Emzik&Biberon Temizleyici olmak üzere üç farklı üründen oluşuyor.


Hayatı hep birlikte güzelleştirmek için temizliği kolaylaştıran ürünler sunan Cif, kendi kategorisinde bir ilki gerçekleştirerek %100 doğal kaynaklı Cif Bebek Ürünleri Serisi’ni ürün gamına ekledi. Cif Bebek Serisi; fosfat, boya, paraben, alkol içermiyor ve içerisindeki temizleyiciler gücünü yüzde yüz doğal kaynaklı bileşenlerden alıyor. Bebek serisi ürünleri çocukların temas ettiği emzik, biberon, oyuncak, mama sandalyesi, puset, mobilya, zemin gibi tüm yüzeylerde güvenle temizlik sağlıyor.

Cif Bebek Serisi; ulusal ve yerel zincir marketler, anne bebek platformları ve e-ticaret gibi kanallarda satışa sunuluyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:


· Cif Bebek Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici Sprey – 500 ml - 15,90 TL

· Cif Bebek Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici – 1000 ml - 18,90 TL

· Cif Bebek Emzik ve Biberon Temizleyici – 400 ml - 14,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL