• Geri dön

  • 1.647 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 162 İşletme görüntülenme


Magnum, Les Benjamins iş birliğiyle hazırladığı haz dolu yeni koleksiyonunun çekimlerini Berrak Tüzünataç’la gerçekleştirdi.

Dondurma ve çikolatada haz otoritesi Magnum, iş birliği gerçekleştirdiği İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins ile yeni kapsül koleksiyonunu Berrak Tüzünataç’la gerçekleştirilen çekimle duyurdu. ‘Haz peşindeysen’ söyleminden ilhamla hazırlanan ve 10 parçadan oluşan Les Benjamins x Magnum kapsül koleksiyonu haz dolu çizgisiyle dikkat çekiyor. Çubuklu 29’da gerçekleştirilen koleksiyonun çekimlerinde Berrak Tüzünataç’a oyuncu Mert Ramazan Demir eşlik etti. Tüm gün süren Les Benjamins x Magnum çekimleri keyif ve haz peşindeki anlara sahne oldu.

Les Benjamins x Magnum kapsül koleksiyonu haz tutkunlarıyla buluşuyor
Koleksiyonda, Les Benjamins DNA’sı haline gelen ikonik halı deseninin kullanıldığı çift taraflı giyilebilen bir bomber ceket, kadın ve erkek için t-shirtler, inovatif tasarımı ile hem eşofman hem şort olarak kullanabilen erkek alt giyim parçaları, gündüzden geceye devam edilebilecek elbise ve etek gibi zamansız parçalar ön plana çıkıyor.

Les Benjamins x Magnum koleksiyonu, Les Benjamins Nişantaşı Flagship ve www.lesbenjamins.com’da satışa sunuluyor.

Kampanya video linki:
https://youtu.be/oGts6rd5f0Q

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL