• Geri dön

  • 926 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Knorr Yemek Harçları Ailesinin Yeni Üyesi:

Yeni Knorr Humus

Knorr, pratik tarifleri ve leziz menüleriyle kendi mutfağının şefi olanların başyardımcısı olduğu Yemek Harçları portföyünü genişletmeye devam ediyor. Ailenin yeni üyesi Knorr Humus ile restoran deneyimini beş dakikada mutfaklara taşıyan Knorr, mangal keyfinin ve sofraların eşlikçisi olmak üzere Yeni Knorr Humus lezzetini sofralarla buluşturuyor.

1838’den beri tüm dünyada şeflerin uzmanlığını sofralara taşıyan Knorr, her yıl olduğu gibi bu sene de Knorr Yemek Harçları portföyünü muhteşem tatlarla genişletmeye devam ediyor. Pratik tarifler ve leziz menüler için kendi mutfağının şefi olanların başyardımcısı Knorr, şimdi Knorr Yemek Harçları ailesine yepyeni bir üye ekliyor. En sevilen mezelerden humusun pratik tarifiyle restoran deneyimini evlere taşıyan Yeni Knorr Humus, bu efsane lezzeti dakikalar içinde sofralarla buluşturuyor.

Beş dakikada humus lezzeti için tek adres: Yeni Knorr Humus
Alanında ilk ve tek olan Knorr Yemek Harçları ailesinin yeni üyesi Knorr Humus’un hazırlanışı sadece beş dakika sürüyor. Bu hızlı ve leziz tarif, paketin içinden çıkan toz karışımın üzerine su, tahin, zeytinyağı ve limon suyu eklenip karıştırılarak hazırlanıyor. Malzemelerin istenilen miktarda eklenerek herkesin kendi damak zevkine göre hazırlayabildiği Yeni Knorr Humus, lezzetiyle sofralarda yer açmaya, mangal keyfinin enfes eşlikçisi olmaya geliyor. Bitki temelli beslenmeyi sevenlerin de gözdesi olacak Yeni Knorr Humus, mutfaklarla buluşmak için hem marketlerde hem dijital satış kanallarında yerini alıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 14,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL