• Geri dön

  • 797 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


“Plastikler atığa değil çocuklar için oyun parkına dönüşsün” diyerek yola çıkan OMO amaç odaklı projesi “İyilik için Kirlenmek Güzeldir”in ikinci parkını Trabzon’daki çocuklarla buluşturdu. Açılışa katılan Pelin Karahan, kendi çocukluğuna dönerek çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp, onların mutluluklarına eşlik etti.

Pelin Karahan Video Montaj: https://we.tl/t-ieVa3oEVtl
Plastikler atığa değil çocuklar için oyun parkına dönüşsün diyerek kolları sıvayan OMO, amaç odaklı projesi İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir’in ikinci parkını Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki çocuklarla buluşturdu. 28 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen açılışa katılan Pelin Karahan, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp duvar boyama aktiviteleri yaparak çocuklarla unutulmaz bir gün yaşadı.

Pelin Karahan, “Bugünün en şanslı insanı olarak görüyorum kendimi. Çünkü Haziran ayında Ağrı’nın Uzunyazı Köyü’ndeydim, şimdi de Trabzon’un Akçaabat ilçesinde… Yani bu sevinci, heyecanı, neşeyi çocuklarla birlikte tekrar yaşama fırsatım oldu. Hem de üzerinden üç ay geçmeden. Plastiklerin çöpe değil, geri dönüşüm kutusuna atılması kulağa küçük bir adım gibi gelebilir. Ancak doğru projelerle yaratabileceği mutluluğa inanamazsınız. İşte bu yüzden ‘Değişim Sensiz Olmaz’ çağrısı yapılıyor. Dilerim herkes bu çağrıya kulak verir ve daha nice oyun parkı Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara hediye edilir.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL