• Geri dön

  • 1.276 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 162 İşletme görüntülenme


Krem pazarının lideri Cif’ten yepyeni bir ürün formatı: Cif Krem Sprey! Ev temizliğinin vazgeçilmez ürünlerinden Cif Krem’in temizlik gücü sprey pratikliği ile buluştu! Yeni Cif Krem Sprey, %100 Cif Krem gücüyle tüm yüzeylerde en zorlu kirleri ve lekeleri söker atar.

Ev temizliğinin ikonik markası Cif’in sevilen temizlik ürünlerinden Cif Krem, yeni sprey formatında satışa sunuldu. Yepyeni bir ürün formatıyla pazarda bir ilki gerçekleştiren Cif, zorlu lekelere karşı pratik ve etkili bir temizlik deneyimi sunuyor.

Yeni Cif Krem Sprey, %100 Cif Krem gücüyle yağ, kir, kireçve pas lekelerine karşı derinlemesine temizlik sağlıyor. Yüzeye tutunan etkili köpüğüyle temizliği kolaylaştırıyor, geriye mis gibi Cif Krem kokusu kalıyor. Ocak, fırın, mangal, davlumbaz, buzdolabı, banyo, lavabo, duşakabin, fayans arası, tuvalet, motosiklet jantları ve koltuk kumaşı gibi farklı yüzeylerde zorlu kirleri ve lekeleri söküp atıyor.Kalıntı ve iz bırakmayan Cif Krem Sprey, tek başına birçok ürün yerine geçerek, çok amaçlı bir temizlik sağlıyor.

Yenilikçi ve inovatif çözümleriyle temizlikte fark yaratan Cif’in yeni ürünü Cif Krem Sprey ile hızlı ve üstün bir temizlik için sadece “Sık ve sil!”.

Cif Krem Sprey Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 24.90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL