• Geri dön

  • 1.353 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 162 İşletme görüntülenme


Elidor, seyahat yazarı ve dijital içerik üreticisi Elvin Levinler ile birlikte yepyeni bir seri geliştirdi. Saçların gün boyu hacmini korumasına yardımcı olan ve beş farklı üründen oluşan “Elidor by Elvin Levinler” serisi, Elidor’un saç bakım alanındaki uzmanlığını ve hayatın farklı alanlarındaki yaratıcılığıyla beğeni toplayan Elvin Levinler’in zengin dünyasını bir araya getiriyor.

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor*, farklı saç ihtiyaçlarına cevap veren geniş ürün portföyüne Elvin Levinler ile birlikte geliştirdiği yepyeni bir ürün serisi ekledi. “Elidor by Elvin Levinler” adını taşıyan seri, oyunculuk, spor, yoga ve bale gibi birçok farklı alanda yaratıcılığı ve enerjisiyle beğeni toplayan Elvin Levinler’in zengin dünyasını Elidor’un saç bakım alanındaki uzmanlığı ile buluşturuyor.

İçeriğinden ambalaj tasarımına kadar her noktasında Elvin Levinler’in de dokunuşlarını taşıyan seri; şampuan, saç kremi, süper saç kremi, saç yağı ve süper saç bakım maskesinden oluşuyor. Nar çekirdeği yağı ve C vitamini içeren özel formülü ile saçları ağırlaştırmadan ve koşullar ne olursa olsun gün boyu hacmini korumasına yardımcı oluyor.

Elidor by Elvin Levinler serisi, güzellik ve kişisel bakım marketleri, süpermarketlerin yanı sıra, e-ticaret kanallarında da satışa sunuluyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:
Elidor by Elvin Levinler Şampuan 26,90 TL
Elidor by Elvin Levinler Saç Kremi 17,90 TL
Elidor by Elvin Levinler Süper Saç Kremi 26,90 TL
Elidor by Elvin Levinler Saç Yağı 31,90 TL
Elidor by Elvin Levinler Süper Saç Bakım Yağı 9,90 TL

* Şampuan ve saç kremi kategorileri toplamında. Ağustos 2019 Temmuz 2020 Neilsen Perakende endeksine göre raporlanan ciro ve hacim bazında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL