• Geri dön

  • 697 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Erkeklerin bir numaralı tercihi Clear, şampuan ve duş jelini bir araya getiren yeni ürünü Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli’ni sundu. Clear, saç konusundaki uzmanlığını yüz ve vücutla bir araya getiriyor. Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli tek bir ürünle erkeklerin duş ritüelinde temizlik ve pratiklik sağlıyor.

Erkeklere özel geliştirilmiş formülasyonu ile yepyeni bir inovasyonu olan Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli kepeğe karşı güçlü etkisinin yanı sıra duş sonrası temiz bir yüz ve ferah bir vücut sunuyor. Clear’ın bu inovatif serisinin, ferahlatıcı mentol ve arındırıcı kömür seçenekleri bulunuyor.

Serideki, Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Ferahlatıcı Mentol tepeden tırnağa ferahlık için mentol etkisini güçlü bakımla buluşturuyor. Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli Arındırıcı Kömür ise içeriğindeki kömür ile saç ve vücudu kir ve yağdan tepeden tırnağa arındırırken, derinlemesine bir temizlik sağlıyor.

Güne zinde ve ferah başlamak veya günün yorgunluğunu üzerinden atmak için alınan hızlı ve pratik duşlarda Clear Men 3 in 1 Şampuan & Duş Jeli tek ürünle tek seferde sağladığı temizlik ve bakımla erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL