• Geri dön

  • 1.088 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Saçlara hücre seviyesinde bakım yapan, paraben ve sülfat içermeyen Dove’un yepyeni serisi

Dove Hair Therapy, iki varyantı ile raflardaki yerini aldı

Saç bakımını cilt bakım trendleriyle birleştirerek kadınların günlük saç ve saç derisi bakımında özel ihtiyaçlarını karşılamak için sınıfının en iyi içerikler ile tasarlanan Dove Hair Therapy Serisi, farklı ihtiyaçlara özel olarak üretilen iki varyantı ile tüketicilere tam da aradıkları saç bakımını sunuyor: Yıpranmış saçlar için Dove Breakage Remedy ve kuru saçlar için Dove Hydration Spa. Sülfatsız ve parabensiz olan her iki varyant da şampuan ve serum bakım kreminden oluşuyor. Dove’un son 5 yıldaki inovasyon çalışmalarının en önemli sonuçlarından biri olan Dove Hair Therapy serisi, saçlara hücre seviyesinde bakım sağlayarak, yeni bir saç bakım deneyimi ile tüketicilerle buluşuyor.

Dove Breakage Remedy

Yıpranmış saçlara özel geliştirilen, dökülme karşıtı şampuan ve serum bakım kreminden oluşan Dove Hair Therapy Breakage Remedy Serisi, etkin nemlendirici ve besleyici içeriği ile saç teline hücre seviyesinde bakım sunuyor. Ayrıca, nutrient-lock serum içeriği sayesinde kırılmaları %99’a kadar önleyerek gür görünen, güçlü ve uzun saçlara kavuşturuyor. Bu ikili seri, Dove Hair Therapy Breakage Remedy Kırılma Karşıtı Sülfatsız Şampuan ve Dove Hair Therapy Breakage Remedy Kırılma Karşıtı Sülfatsız Serum Bakım Kremi’nden oluşuyor.

Dove Hair Hydartion Spa

Kuru saçlara özel geliştirilen, nemlendirici şampuan ve serum bakım kreminden oluşan Dove Hydration Spa serisi, içeriğindeki hyalüronik serum ile nemi saça hapsederek, 24 saat nemli ve yumuşacık saçlar sunuyor. Bu ikili seri, Dove Hair Hydration Spa Şampuan ve Dove Hair Hydration Spa Serum Bakım Kremi’nden oluşuyor.

Fiyat Bilgisi: (önerilen raf fiyatı)
Dove Hair Therapy Breakage Remedy Şampuan, 89.95 TL
Dove Hair Therapy Breakage Remedy Serum Bakım Kremi, 99.95 TL
Dove Hair Hydration Spa Şampuan, 89.95 TL
Dove Hair Hydration Spa Serum Bakım Kremi, 99.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL