• Geri dön

  • 318 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Dünyanın bir numaralı saç bakım markası Pantene ile %100’e kadar daha güçlü, sağlıklı görünen saçlar! Pantene Onarıcı ve Koruyucu Serisi içeriğindeki Bağ Koruma Teknolojisi ile saçların protein bağlarını korur. Daha güçlü bağlar ile daha güçlü saçlar sağlar. Serinin yıldız ürünleri Mucize serum ve Keratin Maske ile en hasarlı saçlara bile ilk kullanımdan itibaren ihtiyaç duydukları lüks saç bakımını sağlıyor!

Pantene Bağ Koruma Teknolojisi, saç bağlarını korumak için tasarlandı. Saç bağları, saç telini bir arada tutan bağlantılardır. Saçlara uygulanan işlemler bu bağların kırılmasına neden olur. UV, boyama, ısı ile şekillendirme gibi işlemler sebebiyle saç bağları genişler ve saç yapısı parçalanır. Pantene Pro-V formülündeki antioksidanlar ile saç bağlarının genişlemesini engeller, onların yapısını korur. İçeriğindeki besleyici maddeler ile saç protein bağlarını besler, kırılmalarına engel olarak %100 güçlü olmalarını sağlar.

Lüks saç bakımını evlerinize getiren geniş ürün yelpazesi ile Pantene; başarılı laboratuvar çalışmaları sonucu elde ettiği Pro-V içeriği ile yıpranmış ve hasar görmüş saçlara tam ihtiyaç duydukları bakımı sunuyor. Üstün Pantene bağ koruma teknolojisi sayesinde saç bağları için gerekli bakım ve korumayı sağlayan Pantene Mucize Serum, Keratin Maske, Onarıcı ve Koruyucu Şampuan & Saç Kremi ürünleri, ilk kullanımdan itibaren Pro-V, antioksidan içerikleri ve besleyici maddeler ile %100’e kadar daha güçlü ve sağlıklı görünen saçlara ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Onarıcı ve Koruyucu Serisi ile Saçlarınız %100 Daha Güçlü!

Pantene’in saç bakımında standartları belirleyen serisi Onarıcı ve Koruyucu Bakım, içerdiği şampuan ve saç kremi ürünleri sayesinde her yıkamada daha güçlü ve sağlıklı görünen saçlara ulaşmanızda aktif rol oynuyor. Antioksidan ve Pro-V içerikli Pantene Bağ Koruma Teknolojisi sayesinde Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan ve Saç Kremi ilk kullanımızdan itibaren saç bağlarınızı korumaya başlayarak hasarlı ve yıpranmaya eğilimli saçlarınızın %100’e kadar daha sağlıklı, güçlü ve parlak görünen saçlara ulaşmanızı sağlıyor.

Her Koşulda Hayallerinizdeki Saç için Mucize Serum!

Sunduğu kullanım kolaylığı ve farklı uygulama yöntemleri ile saçlarınıza her an ihtiyaç duydukları bakımı sağlayabileceğiniz Pantene Mucize Serum, Pro-V içeren besleyici formülü ile ilk kullanımınızdan itibaren saçlarınıza nüfuz ediyor ve kökten uca derinlemesine bir bakım sunarak saç bağı korumasına destek oluyor. Kolajen, Hyalüronik Asit, E Vitamini, Kastor Yağı ve besleyici proteinler içeren formülü saçlarınızı nemlendirmekle kalmıyor ve saç derisinin ihtiyaç duyduğu nemi de saçınıza hapsederek nem dengesinin korunmasına da yardımcı oluyor. İster ıslak ister kuru, ister durulanarak ister durulamadan uygulanabilen Mucize Serum ile her an ve koşulda lüks saç bakımına ulaşmanızı sağlıyor.

Keratin Koruyucu Maske ile Yıpranma Karşıtı Bakım!

Saç tipiniz ne olursa olsun gündelik hayatınızda uyguladığınız fön, düzleştirme, ağartma, boyama, şekilendirme gibi işlemler ve aşırı ısıya maruz kalmak, keratin proteininin parçalanmasına sebep olarak saçınızı zedeler. Sağladığı koruma ile ilk kullanımdan itibaren 6 aylık hasarın giderilmesine yardımcı olan Pantene Keratin Koruyucu Maske, duştan sonra nemli saça uygulandığında %100’e kadar daha güçlü ve sağıklı bir görünüm sunmasının yanında dolaşma ve sürtünmeleri de azaltarak yıpranmadan kaynaklı etkilerin onarılmasına yardımcı olur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL