• Geri dön

  • 1.327 Görüntülenme

  • 127 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremleri yenilenen formüllerinin besleyici ve nemlendirici etkisiyle saçlara bakım yaparken hem saçların şekillendirilmesini kolaylaştırıyor hem de saçlar daha canlı ve sağlıklı görünüyor.

Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası Elidor*‘un çok sevilen ürünü Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremleri yenilenen formülleri ile raflarda yerini aldı. Türkiye’de üretimine başlanan ve yeni formülüyle saçları hem besleyen hem de nem kazandıran Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri saçlara bakım yaparken şekillendirmeye yardımcı oluyor, saçların gün boyu daha canlı görünmesini sağlıyor. Türkiye’de duş sonrası saç bakımında bir ilk olma özelliği taşıyan Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi, saçlara zarar vermeden saçları şekillendirme özelliği ile en çok tercih edilen ürünlerden biri. Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi, Belirgin Bukleler, Elektriklenme Önleyici ve Onarıcı Etki olmak üzere üç farklı çeşidi ile tüketicilerle buluşuyor.

Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremleri, güzellik ve kişisel bakım marketleri, süpermarketler ve indirim marketleri yanı sıra, e-ticaret kanallarında satışa sunuluyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:
Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300ml 19.90TL
Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi Elektriklenme Önleyici 300ml 19.90TL
Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi Onarıcı Etki 300ml 19.90TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL