• Geri dön

  • 1.181 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 162 İşletme görüntülenme


Unilever Ev Bakım Kategorisi’nin İhtiyaç Haritası iş birliğiyle 4 yıl önce hayata geçirdiği “Hijyen ve Güvenle Okula Temiz Bir Dönüş” kampanyası, çocuklara ve ebeveynlerine okul döneminde destek olmaya bu yıl da devam ediyor.

Unilever Ev Bakım Kategorisi, bir yandan çocuklarını ve evlerini yeni okul dönemine hazırlayan ebeveynlerin hayatını kolaylaştırırken diğer yandan da yeni eğitim ve öğretim yılına güzel bir başlangıç için İhtiyaç Haritası aracılığıyla çocukların okul ihtiyaçlarını karşılıyor.

Pandeminin en çok etkilediği gruplardan olan çocuklar, uzun süredir okullarından uzak kaldı. Ebeveynlerin önünde ise yeni okul dönemine hazırlık ve okula tertemiz bir başlangıç için uzun bir ihtiyaç listesi var. Unilever Ev Bakım Kategorisi; Cif, Domestos, OMO, Rinso, Yumoş ve Vim markalarının ürünleriyle okula tertemiz bir dönüş için ailelere destek olurken aynı zamanda okula başlangıç döneminde ihtiyaç sahibi çocukların da okula eksiklerini tamamlamış olarak dönmeleri için 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da İhtiyaç Haritası ile iş birliği yapıyor.

Unilever Ev Bakım Kategorisi Ürünleri Çocukların Okul İhtiyaçları İçin Desteğe Dönüşüyor

Mutfaktan banyoya kadar tüm eve temizlik ve hijyen getiren Cif, Domestos ve Vim ile çamaşırlarda mükemmel temizlik sunan OMO, Rinso ve Yumoş, son 3 yıldır ulaştırdığı desteklerile Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 6000 öğrencinin 40.000 adetin üzerinde okul malzeme ihtiyaçlarını karşıladı. Unilever Ev Bakım kategorisi markaları, bu yıl da binlerce çocuğa destek olmayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL