• Geri dön

  • 363 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Yoğun çikolata lezzeti ve altın karamel kaplamasının eşsiz buluşmasıyla yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen Algida Boom Boom Gold, milyonların buluşma noktası Beşiktaş Çarşı Kartal Heykeli’nin önünde bulunan mural çalışmasıyla hem eğlendiriyor hem kazandırıyor.

Çikolota lezzeti ve dolgun altın karamel sosuna sahip Algida Boom Boom Gold, reklam filminde de yer alan İstanbul’un sokak sanatının renkli ve dinamik külürünü AR teknoloji entegrasyonlu mural çalışmasıyla Beşiktaş Çarşı Kartal Heykeli’nin önüne taşıyor. Mural çalışmasının tam ortasında içerisinde ne olduğu merakla beklenen altın kaplamalı bir kutu yer alıyor. Kutunun üstünde bulunan QR kod, Algida sevenleri yeni bir Boom Boom Gold oyunuyla tanıştırıyor. Kodu okuttuktan sonra beliren ekran Boom Boom Gold’un rap şarkısı eşliğinde Boom Boom Gold çubuklarında gizlenen Apple Gold ürünleriyle dolu çekiliş sürprizini hatırlatıyor.

Proje için özel tasarlanan oyun, ekranın ortasına konumlanmış Boom Boom Gold’un karşıdan gelen altın parçacıklarını ve Boom Boom Gold logolarını yakalamanmasıyla oynanıyor. Oyunu oynayanlar Migros Hemen’de geçerli 5 TL’lik indirim kodu kazanıyor. Boom Boom Gold’dan ilham alan açık hava çalışmasından, oyuna katılan ve en başarılı olan ilk 5 kişinin isimleri ve oyunda kullandıkları takma adları puan tahtasında yerini alıyor. Temmuz sonuna kadar Beşiktaş Çarşı Kartal Heykel’i önünde bulunan reklam filminin AR teknolojisine sahip mural çalışması açık havada oyun oynamanın keyfini sunarken, herkesi kazanmaya devet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL