• Geri dön

  • 308 Görüntülenme

  • 129 Haber

  • 165 İşletme görüntülenme


Ekranların sevilen ismi Zuhal Topal, çamaşır temizliğinin uzman markası Rinso’nun yüzü olarak sevenleriyle unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdi. Rinso’nun yaz boyunca devam eden çekilişinin kazananları, Zuhal Topal ile keyifli bir gün geçirme fırsatı yakaladı.

Hafta içi her gün “Yemekteyiz” programı ile ekran karşısına çıkan ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, çamaşır temizliğinin uzman markası Rinso ile yaptığı iş birliği kapsamında üç farklı reklam filminde rol almıştı. “Tertemiz çözüm Rinso” reklam kampanyasına ait filmlerde Zuhal Topal, farklı çamaşır temizliği sorunları için Rinso’yu önermişti. Sevilen sunucu, aynı iş birliği kapsamında 30 Eylül’de Boğaz’da bir yalıda sevenleriyle bir araya geldi.

Rinso’nun Instagram hesabında yaptığı çekilişi kazanan ve Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen 5 kişi, Zuhal Topal ile yemek yeme ve sohbet etme fırsatı yakaladı. Ünlü sunucuyla keyifli dakikalar geçiren hayranları, bol bol fotoğraf da çektirdiler. Buluşmaya ünlü sunucu ve influencer Gizem Hatipoğlu da katıldı. Hatipoğlu, sohbetiyle buluşmaya renk katarken etkinlikten keyifli anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Zuhal Topal, “Beni sevenlerle bir araya gelmekten her zaman mutlu oluyorum. Bugün de Rinso aracılığıyla bu güzel mekânda unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdik Çok keyifli geçen kampanyamızın vesilesiyle sevenlerimle bir araya gelmek benim için unutulmaz bir anı oldu. Çekilişimize katılıp buraya gelen, aynı sofrada buluştuğumuz herkese ve marka yüzü olduğum Rinso’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Rinso Marka Müdürü Deniz Kayacan ise şunları söyledi: “Bu yıl Rinso toz deterjan ailesini yağ lekeleri karşısında daha etkili formülüyle tüketicilerimizle yeniden buluşturduk. Tüketicilerimizin oldukça güvendiği ve çok sevdiği bir isim olan sevgili Zuhal Topal marka yüzümüz oldu. Zuhal Hanım kampanyamızın üç reklam filminde rol aldı ve enerjisi markamızla harika bir uyum yakaladı. Bugün de burada tüketicilerimizin de katıldığı keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. Birlikte nice başarılara imza atacağımız kampanyalarımız olmasını diliyorum. Çekilişimize katılarak buraya gelmeye hak kazanan tüketicilerimize, marka yüzümüz Zuhal Topal’a ve emeği geçen herkese Rinso ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL