• Geri dön

  • 920 Görüntülenme

  • 89 Haber

  • 550 İşletme görüntülenme


YÜZLERCE SÜZME YOĞURTLU TARİF, SEVGİLİLER GÜNÜ’NE LEZZET KATACAK

Süt ürünleri sektörünün lider markalarından Eker ile şef yazar Aydan Üstkanat’ın bir araya geldiği “Süzme Yoğurt Aşkını Arıyor!” tarif yarışması, gördüğü yoğun ilgiyle sosyal medyada bir lezzet hareketine dönüştü. Tutkunun ve aşkın konuşulduğu şubat ayına renk katmak amacıyla düzenlenen yarışmaya şimdiye kadar birbirinden lezzetli 254 tarif gönderildi. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar devam edecek yarışmada seçilen tarifler, Eker tarafından bir “instabook” olarak kitaplaştırılacak.

Bazı lezzetler ilk görüşte aşk gibidir; bir kere tattığımızda unutamayacağımız deneyimlerden biri olarak lezzet hafızamızda yerini alır. Bu nedenle lezzet aşkları, yaşamın en keyifli deneyimleri ve duyguları arasında sayılır.

Şef yazar Aydan Üstkanat ile bir araya gelen Eker, Sevgililer Günü için yapılan projede aşık olacağımız yeni lezzetlerin peşinden koşuyor. Projenin başrolünde ise en özel tariflerin vazgeçilmez tamamlayıcısı süzme yoğurt yer alıyor. "Süzme Yoğurt Aşkını Arıyor!” adını taşıyan projede, süzme yoğurtla yapılan en iyi tarifler yarışıyor.

Yarışmaya katılım, 14 Şubat’a kadar devam edecek

Eker ve Aydan Üstkanat’ın keyifli projesi kapsamında yaratılan süzme yoğurtlu tarifler, sosyal medyada adeta bir lezzet hareketine dönüştü. Yarışmaya gönderilen 254 tarif, titizlikle çekilmiş fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor. Tarifler arasında süzme yoğurt; kabak, karnabahar gibi sebzelerle, avokado, muz gibi meyvelerle, sarımsakla, tahinle ve hatta tatlılara buluşuyor. Osmanlı mutfağından esinlenen örneklerden, dünya mutfağına eşlik edecek önerilere kadar birbirinden lezzetli tarifler bir araya geliyor.

Yarışmaya katılım tüm heyecanıyla devam ediyor. Mutfağa girip harikalar yaratan katılımcılar, #SüzmeYoğurtAşkınıArıyor hashtagine tariflerini ve fotoğraflarını yükleyerek yarışmaya dahil olabiliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar devam edecek yarışmada seçilen tarifler, Eker tarafından bir “instabook” olarak kitaplaştırılacak.

Yarışma için gönderilen tarifler bu adreste yayınlanıyor:
https://www.instagram.com/explore/tags/süzmeyoğurtaşkınıarıyor/

Süzme Yoğurt aşkını, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar aramaya devam edecek.

Eker, yeni lezzetler yaratma heyecanına ve yeteneğine sahip olan herkesi bu keyifli yarışmaya katılmaya davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL