• Geri dön

  • 1.044 Görüntülenme

  • 89 Haber

  • 550 İşletme görüntülenme


EVDEKİ YAŞAMINIZI KEFİRLE DESTEKLEYİN

COVID-19 salgınıyla birlikte sağlıklı beslenmenin ve güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanın ne kadar önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serilirken, içinde bulunduğumuz süreçte özellikle probiyotik ürünler ve bu ürünlerin başında gelen mucizevi içecek kefir ön plana çıkıyor. Dost bakteriler de denilen probiyotik bakterilerin bulunduğu kefir, düzenli olarak tüketildiğinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcı olarak dikkat çekiyor.

Sağlıklı bir atıştırmalık
Kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi sağlık, lezzet ve tazelikle buluşturmayı kendine görev edinen Eker’in portföyünde farklı damak zevklerine hitap eden kefir çeşitleri bulunuyor. Eker’in kefir seçenekleri arasında; alışılmış lezzetlerden vazgeçmeyenler için klasik kefirin yanı sıra, elmalı - tarçınlı ve şeftalili - kayısılı gibi yenilik arayışında olanlara hitap edecek seçenekler de yer alıyor. Meyvelerin lezzetiyle keyif verirken, bağışıklığı da güçlendirmeye yardımcı olan Eker Kefir ürün ailesi, sağlıklı bir atıştırmalık olarak sunuluyor.

Hava ile temas olmayan fabrika ortamında, el değmeden ve hijyenik bir şekilde üretilen Eker Kefirler, 1 litrelik ve 200 ml'lik şişelerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Türkiye'de süt ve süt ürünleri sektöründe önde gelen markalar arasında yer alan Eker’in, kefir ürünlerinin yanı sıra probiyotik ürün grubunda probiyotik ayran ve probiyotik yoğurt seçenekleri de bulunuyor.

Eker, metabolizmamızı güçlendirmemiz gereken bu dönemde bağışıklık sistemini düzenleyen sağlıklı içeceklerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL