• Geri dön

  • 693 Görüntülenme

  • 91 Haber

  • 558 İşletme görüntülenme


Sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz yılbaşı sofraları, özenle hazırlanan yemekleri ve şık sunumlarıyla yeni yıl kutlamalarının keyfini artırıyor. Geleneksel Türk mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan süzme yoğurt, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Eker Süzme Yoğurt, etkileyici kıvamıyla hem sade hem de nefis bir soğuk meze malzemesi olarak sofralara lezzet katıyor.

Ailelerin ve arkadaşların bir araya geldiği keyifli sofralar, yılbaşı akşamlarına farklı bir anlam kazandırıyor. Eker Süt Ürünleri, yılbaşı sofrası hazırlarken hangi lezzet seçeneklerini tercih edeceğini düşünenlere, yoğun kıvamı ve eşsiz lezzetiyle dikkat çeken süzme yoğurdunu öneriyor.

Yaratıcı tarifler, lezzetli mezeler…

Eker Süzme Yoğurt, sade olarak tüketilebildiği gibi farklı lezzetlerle karıştırılarak yaratıcı tarifler elde edilebiliyor. Ayrıca havuç ve kabak gibi sebzelerin süzme yoğurt ile karıştırılması sonucu, lezzetli mezeler hazırlanabiliyor.

Keyifli bir deneyim

Türkiye'nin gelişmiş teknolojiye sahip fabrikasında üretilen Eker Süzme Yoğurt, tamamen katkısız olarak taze sütten elde ediliyor. Protein ve mineral gibi vücut sağlığı açışından önem taşıyan gıda bileşenleri bakımından zengin olan süzme yoğurt, önemli besin kaynakları arasında bulunuyor. Sindirimi kolaylaştıran ve bağırsaklara fayda sağlayan süzme yoğurt, sıcak veya soğuk yemeklerin yanına konularak keyifli bir lezzet deneyimi sunuyor.

Eker, yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak ve özel sofralar kurmak isteyenlere Eker Süzme Yoğurt ile eşlik ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL