• Geri dön

  • 874 Görüntülenme

  • 91 Haber

  • 558 İşletme görüntülenme


Eker’den yepyeni bir ürün:

Süt kaymağının tazeliğini çikolatanın lezzeti ile buluşturan “ÇokoKaymak”

Tüketicilerin ağız tadına uygun lezzet deneyimleri tasarlayan Eker Süt Ürünleri, yeni ürünü ÇokoKaymak ile sürülebilir çikolatalı ürünler pazarında bir “ilke” imza atıyor. Taptaze süt kaymağı ile çikolata ve fındığın birleşiminden doğan ÇokoKaymak, sağlıklı içeriği ve eşsiz kıvamıyla günün her anına keyif katıyor.

Çocukların en sevdiği lezzetlerden biri olan sürülebilir çikolatalı ürünler, karşı konulmaz tadıyla her yaştan tüketicinin de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sürülebilir çikolatalı ürünler pazarında daha sağlıklı içeriğe sahip bir seçenek oluşturmak isteyen Eker Süt Ürünleri; taptaze süt kaymağının, çikolata ve fındıkla buluştuğu ÇokoKaymak ürününü sunuyor.

Yağı süt kaymağından

Soğuk dolapta taze reyonda tüketicilerle buluşan ÇokoKaymak, sürülebilir çikolatalı ürünler arasında farklı bir yer ediniyor. Pancar şekeri kullanılan ve koruyucu katkı içermeyen ÇokoKaymak’in yağı süt kaymağından geliyor.

Tatlı krizlerinin en masum kurtarıcısı

Doğal içeriği sayesinde ailelerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği ÇokoKaymak, kahvaltı sofralarını şenlendirirken, enfes bir atıştırmalık olarak da günün her anına keyif katıyor. Ekmek üstünde, kreplerle, pankekle, meyveyle veya keyif anlarında kaşık kaşık yenebilecek bir seçenek olan ÇokoKaymak ile aynı zamanda yaratıcı tarifler ortaya çıkararak farklı lezzetler de yaratılabiliyor. Güvenli, sağlıklı içeriği ve eşsiz kıvamıyla fark yaratan ÇokoKaymak, sürülebilir çikolatalı ürünler pazarına bambaşka bir alternatif sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL