• Geri dön

  • 216 Görüntülenme

  • 91 Haber

  • 558 İşletme görüntülenme


Eker Süt Ürünleri, binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun eğlenceli hikâyesini anlatan “Efsane” filmine sponsor oldu.

Türkiye’de sektörünün en beğenilen markası olan Eker Süt Ürünleri, gizli tarifi aile içerisinde nesilden nesle aktarılan efsane yoğurdun sırrına ulaşmak için birbiriyle mücadele içine giren ikiz kardeşler Sadık ile Özgür'ün hikâyesini anlatan "Efsane" adlı komedi filmine sponsor oldu. Farklı lezzetleri içeren geniş ürün ailesindeki yoğurt çeşitleri ve Efsane Yoğurdu ile bilinen Eker’in destek verdiği “Efsane” filmi, gösterime girerek izleyiciyle buluşmaya başladı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı filmin yapımını Aytaç Medya ile Zirve Yapım üstleniyor. Başrolünde Ahmet Kural’ın bulunduğu “Efsane”nin oyuncu kadrosunda ayrıca; Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Serdar Gökhan, Burcu Gönder, Elif Ongan Tekçe, Şinasi Yurtsever ve Devrim Saltoğlu yer alıyor.

Efsane yoğurdun sırrının peşinde amansız bir mücadele…

Komedi türünün başarılı bir örneği olarak izleyiciye eğlenceli anlar yaşatan "Efsane" filminin konusu ise şöyle: Çorum'da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtları lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir. Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık'ın İstanbul'da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını dedelerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Ürün ambalajlarında filmin tanıtımı yapılıyor

Eker, "Efsane" filmine sponsor olarak hem kültür ve sanata destek vermeyi hem de Efsane Yoğurt ürününü daha fazla tüketiciyle buluşturmayı amaçlıyor. Eker, bu doğrultuda ürün ambalajlarında ve ürünlerin sergilendiği market raflarında özel uygulamalar yapıyor. Efsane Yoğurt ürününün ambalajında dönemsel bir değişikliğe giden Eker, yenilenen tasarımda filmin mesajına ve tanıtımını içeren QR koda yer veriyor. Raflarda ve reyonlarda ayrıca, Eker Efsane Yoğurt görselinin de yer aldığı film afişi izleyicilerle buluşuyor. Marketlerde ve dijital mecralarda iletişim çalışmaları yapan Eker, filmi izleyenler Efsane Yoğurdun lezzetine seyirci kalmasınlar diye hazırladığı reklam filmi ve özel popcorn kovalarıyla da sinema salonlarına konuk oluyor.

Eker, keyifli vakit geçirmek tüm sinemaseverleri "Efsane" filmini izlemeye davet ediyor.

“Efsane” filminin fragmanını bu adresi ziyaret ederek izleyebilirsiniz:

Efsane Filmin Künyesi:

Vizyon Tarihi: 2 Şubat 2024

Türü: Komedi

Süre: 1s 45dk

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Senarist: Selçuk Aydemir

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki

Kurgu: Hüseyin Haluk Arus

Müzik: Aytekin Ataş

Yapımcı: Aytaç Medya, Zirve Yapım

Sinema Dağıtım: CJ ENM

Oyuncular: Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Sadi Celil Cengiz, Ayhan Taş, Serdar Gökhan, Burcu Gönder, Elif Ongan Tekçe, Devrim Saltoğlu, Şinasi Yurtsever.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL