• Geri dön

  • 1.481 Görüntülenme

  • 91 Haber

  • 553 İşletme görüntülenme


Geleneksel Türk sütlü tatlılarını modern ambalajları ile marketlerde pratik bir şekilde lezzet severlerle buluşturan ilk firma olan Eker, çok sevilen bu kategorisinde heyecan verici bir yenilik yapıyor. Eker'in supangle, sütlaç, kazandibi, keşkül gibi tüm tatlı çeşitleri aralık ayında yeni tasarımlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Süt ve süt ürünleri sektörünün lider markalarından Eker, tüketicilerin en çok tercih ettiği ürünlerinden tatlı çeşitlerinin ambalaj tasarımlarında yenilik yaparak, market reyonlarına renklilik getiriyor. Eker’in Supangle, Profiterol, Hoşmerim, Sakızlı Muhallebi, Kazandibi, Tavukgöğsü, Keşkül, Sütlaç, Fındıklı Krem Şokola, Çikolatalı Muhallebi, Krem Karamel gibi tüm tatlı çeşitleri aralık ayı itibarıyla yeni tasarımlarıyla müşterilerle buluşuyor.

Eker’in tatlı çeşitleri yeni tasarımları ile ayrı bir heyecan yaratırken, geleneksel tatlı algısının bir devamı olarak kaseler şeffaf kalmaya ve içindeki ürünü göstermeye devam ediyor. Ambalajların üstünde yer alan kaşıklar sayesinde ev dışında kolay bir şekilde tüketilebilen Eker’in tatlı çeşitleri ev hayatında da film izlerken, oyun oynarken veya tatlı sohbetler sırasında muhteşem bir eşlikçi olarak tercih ediliyor.

Glukoz, fruktoz şurubu içermeyen ve sadece sütten üretilen Eker’in tatlı çeşitleri sağlıklı bir atıştırmalık isteyen herkesin beklentilerini karşılıyor. Ürünler, el değmeden otomatik sistemde üretilerek, hava ile teması olmadan folyolandığı için raf ömrü boyunca tazeliğini koruyabiliyor.

Eker, tüm tatlı severleri tatlı çeşitlerinin yeni ambalaj tasarımlarıyla tanışmaya davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL