• Geri dön

  • 325 Görüntülenme

  • 91 Haber

  • 558 İşletme görüntülenme


“Sonuna Kadar Eğlence, Dibine Kadar Lezzet”

“Eker Dip & Cips” serisi, yepyeni bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor

Lezzet dünyasında yeniliklere öncülük yapan Eker, fark yaratan bir ürün grubunu daha tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yoğurt bazlı taze sos kategorisinde yer alan "Eker Dip & Cips" ürün serisi, farklı damak zevklerine hitap eden 4 çeşit olarak 125gr'lık ambalajlarla raflarda yerini alıyor. Mükemmel kıvamları ve eşsiz tatlarıyla atıştırmalıkların keyfini katlayan "Eker Dip & Cips" serisinde; "Domates Soslu Yoğurt", "Acı Soslu Yoğurt", "Cheddar Soslu Yoğurt", "Barbekü Soslu Yoğurt" seçenekleri bulunuyor.

Türkiye’de sektörünün en beğenilen markaları arasında yer alan Eker Süt Ürünleri, yoğurdun lezzet dolu dünyasını tüketicilerle buluşturmak için sınırları zorluyor. Eker, “Sonuna Kadar Eğlence, Dibine Kadar Lezzet” söylemiyle tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni "Dip & Cips" ürün serisiyle eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Atıştırmalıkların keyfini katlıyor

Eker, yeni "Dip & Cips" ürün serisiyle; gençliğin dinamizmiyle birleşen farklı lezzetleri ve yoğurdun ferahlatıcı dokusunu baharatlar, peynir ve domates ile buluşturarak yepyeni bir lezzet yolculuğuna çıkıyor. Atıştırmalıkların keyfini katlayan "Dip & Cips" serisi; "Domates Soslu Yoğurt", "Acı Soslu Yoğurt", "Cheddar Soslu Yoğurt", "Barbekü Soslu Yoğurt" seçeneklerinin olduğu 125gr'lık ambalajlarla sunuluyor.

Herkesin lezzet arayışına tercüman oluyor

Yeni sos serisi, başta gençler olmak üzere yenilikleri seven herkesin lezzet arayışına tercüman oluyor. Geleneksel dip sosların ötesinde, mükemmel kıvamları ve eşsiz tatlarıyla fark yaratan ürünler; parti sofralarına, film gecelerine, oyun zamanlarına, maç heyecanı yaşanan anlara ve arkadaş buluşmalarına eşlik ediyor.

Eker, yeni maceraları beraberinde getiren bambaşka lezzetlerin tadına varmak isteyenleri “Dip & Cips” ürün serisini deneyimlemeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL