• Geri dön

  • 889 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 553 İşletme görüntülenme


Türkiye'yi 45 yıldır sağlıklı, güvenli, lezzetli süt ve süt ürünleri ile buluşturan Eker, Ramazan ayına sevilen lezzetleriyle “Hoş geldin” diyor. Eker, gün boyu heyecanla beklenen ve tüm aileyi bir araya getiren iftar sofralarına her damak zevkine hitap eden tatlı çeşitleriyle lezzet getiriyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında özenle hazırlanan sofraların keyfi, ağızları tatlandıran enfes tatlılarla ikiye katlanıyor. Eker’in zengin sütlü tatlı ürün grubunda; Tavukgöğsü, Kazandibi, Sakızlı Muhallebi, Keşkül, Sütlaç, Supangle, Krem Karamel, Profiterol, Puding gibi her damak zevkine hitap eden seçenekler yer alıyor. Farklı gramajlarda tercih edilebilecek Eker tatlıları, harika lezzetleriyle damakları şenlendiriyor.

Aile boyu ambalajlarla tatlı keyfi büyüyor
Eker, aile boyu ambalajlarla tatlı keyfini büyütmek isteyenlere 500 g. boyutunda sütlaç ve çikolatalı puding seçeneklerini sunuyor. Eker Çikolatalı Puding, büyük boy ambalajı ve harika kıvamıyla kalabalık masaları tatlıya doyururken; pirinç, süt, pirinç unu ve şeker ile evde yapılan sütlaç gibi hazırlanan Eker Sütlaç ise fırına atılabiliyor. Dileyen ambalajındaki haliyle, dileyen porsiyonlara ayırıp fırına atarak sütlaç keyfi yapabiliyor.

Çikolatanın en lezzetli hali…
Eker, sütlü tatlı keyfini gerçek çikolata ile taçlandırdığı Gurme Serisi’nde çikolata severlere üst düzey bir lezzet deneyimi sunuyor. Sütlü, bitter ve karamelize beyaz çikolata seçeneklerinin Antep fıstığı, portakal, badem ve fındık parçaları ile harmanlandığı Gurme Serisi, çikolatanın en lezzetli halini tüketicilerle buluşturuyor.

Glukoz - fruktoz şurubu içermiyor
Hijyenik koşullarda, el değmeden üretilen Eker’in sütlü tatlıları, geleneksel lezzetlerine sadık kalınarak hazırlanıyor. İçeriğindeki süt ve besin değeri ile gönül rahatlığıyla tercih edebilecek tatlılar, glukoz - fruktoz şurubu kullanılmadan sofra şekeriyle üretiliyor.

Şeker ilavesiz, meyvelerle tatlandırılmış probiyotik yoğurt seçenekleri
Eker, şeker ilave edilmemiş ürünler konusunda hassasiyeti bulunan lezzet severleri de unutmuyor. Tüm dünyada yükselen sağlıklı beslenme trendlerine uygun olarak, fonksiyonel fayda sağlayan probiyotik ürünlere odaklanan Eker, içerisindeki meyvelerle tatlandırılmış İncirli Yulaflı Probiyotik Yoğurt ile Hurmalı Chialı Probiyotik Yoğurt seçeneklerini sunuyor. İftar sonrasında ağzında hoş bir tat bırakmak isteyenler, Eker’in şeker ilavesiz meyveli probiyotik yoğurt seçeneklerini tercih edebiliyor.

Tüketiciler Eker’in tüm ürünlerini büyük marketlerden alabildiği gibi markanın e-ticaret sitesi market.eker.com adresinden de online alışverişe özel ayrıcalıklarla edinebiliyor.

Eker Süt Ürünleri, Ramazan ayının sağlık, bereket ve iyilikler getirmesini diliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL