• Geri dön

  • 1.097 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 551 İşletme görüntülenme


“Evde Kal Eker'siz Kalma”

EKER’DEN ONLINE ALIŞVERİŞE KOLAYLIK VE AVANTAJ KATAN YENİ FIRSAT

Eker, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda onların hayatlarını kolaylaştıran uygulamalarına devam ediyor. Eker'in online alışveriş sitesi market.eker.com'da başlayan kampanyada, 7 Aralık'a kadar mevcut indirimlere ek olarak sepette yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Eker Market'ten verilen siparişler, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi günleri de teslim edilebiliyor.

Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelikle buluşturan Eker, tüketicilerin süt ürünleri alışverişine kolaylık sağlamak için yeni bir kampanya başlattı. Eker Market (market.eker.com) internet mağazasında 7 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, mevcut indirimlere ek olarak sepette yüzde 10 indirim uygulanıyor. Özellikle büyük ailelerin yoğun ilgi gösterdiği fırsat paketlerinin yanı sıra hali hazırda uygulanan 150 TL alışverişe yüzde 10 indirim, 250 TL alışverişe yüzde 15 indirim avantajlarına ek olarak yüzde 10 sepet indirimi fırsatı tüketicileri bekliyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasında da Eker lezzetleri kapınıza kadar geliyor
Eker, üst düzey hijyen ve sağlık koşullarında ürettiği ürünlerini, doğrudan Eker Fabrikası’ndan kendi soğuk zincir araçlarıyla, 4-6 derece sıcaklıkta koruyarak, en taze haliyle tüketicilerin kapısına kadar getiriyor. Eker, internet mağazasından verilen siparişleri, pandemi nedeniyle yeniden gündeme gelen sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında da teslim edebiliyor. Tüketicilere “Siz evde kalın, biz özel araçlarımızla siparişlerinizi kapınıza kadar getirelim” mesajını veren Eker, hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi günü kapıya teslimat hizmeti verebiliyor. Tüketiciler, kampanyanın devam ettiği ve hafta sonuna denk gelen 5 Aralık gününde de kapıya teslimat hizmetini alabildiği gibi ek yüzde 10 sepet indiriminden de yararlanabiliyor.

Süt ürünleri sektöründe en iyi online alışveriş deneyimini sunmayı amaçlayan Eker, sağlıklı, güvenli ve hijyenik süt ürünleri alışverişi için tüketicileri Eker Market’e davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL