• Geri dön

  • 2.145 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 3.964 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü'nde hediye seçmeyi keyifli bir aktiviteye çeviren Trendyol, bu yıl da sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin tercih ettiği adres oldu. Hediyelerini şimdiden seçenler Trendyol'da giyimden teknoloji ürünlerine, aksesuardan kozmetik ürünlerine ilgiyi artırırken, sevdiklerine iyilik hediye etmek isteyenler Sepette İyilik’i tercih ediyor. Hediyelerini henüz seçemeyenleri milyonlarca seçenek Trendyol'un Sevgililer Günü özel sayfasında bekliyor.

Trendyol, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenler için hazırladığı Sevgililer Günü sayfasıyla farklı kategorilerde milyonlarca hediye alternatifini müşterileriyle buluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kadın ve erkek giyim, cüzdan, saat, çanta, ayakkabı ve parfüm en çok satılan ürünler arasında yer alırken, hayatı kolaylaştıran robot süpürge de en dikkat çekici hediye seçeneği oldu.

Hediyesini henüz seçemeyenler için Trendyol’dan zevkli öneriler

Trendyol Sevgililer Günü özel sayfasında hediyesini henüz seçemeyenler için milyonlarca alternatif sunuluyor. Stil sahibi, teknoloji meraklısı, aksesuar seven, sportif, maceraperest, bakımına düşkün, oyun sever gibi farklı ilgi alanlarına özel hazırlanan sayfada hediye seçenekleri sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Stil sahibi sevgililer için bluz, ceket ve babet öne çıkıyor. Teknoloji meraklılar için ise akıllı saat, robot süpürge, kablosuz kulaklık en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Şubat ayının ilk haftasında robot süpürge satışları bir önceki haftaya göre yüzde 197 arttı. Aynı dönemde satışları yüzde 186 artan parfüm seti ve yüzde 171 yükselen güneş gözlüğü de en çok alınan hediyeler arasında yer alıyor.

Trendyol, Sevgililer Günü kampanyası kapsamında ise milyonlarca hediye seçeneğini 14 Şubat’ta yüzde 50’ye varan indirimlerle müşterileriyle buluşturacak.

Sevdiklerinize iyilik hediye edin

Sevgililer Günü'nde sevdiklerine iyilik hediye etmek isteyenler, Trendyol Sepette İyilik’ten hediye seçerek sivil toplum kuruluşlarına destek olabilecek. Trendyol Sepette İyilik’te gerçekleşen satışların gelirinin tamamı doğrudan STK’lara aktarılıyor. Sepette İyilik butiğinde STK’ların telefon kılıflarından hediye sepetlerine, çikolatadan bilekliğe, su mataralarından fulara birçok ürün yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL