• Geri dön

  • 2.225 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.971 İşletme görüntülenme


Trendyol, dünyanın en büyük moda perakendecilerinden Inditex Grup’un sevilen markalarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Dünyada beğenilen ve takip edilen marka Massimo Dutti, yeni sezon ürünleriyle Trendyol’da satışa sunuldu.

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Inditex’in sevilen markalarını modaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Pull&Bear, Stradivarius, Oysho ve Bershka’nın yeni sezon ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Trendyol, Şubat ayında ise Türkiye’de fiziksel ve online mağazası olmayan Uterqüe markasını platformu üzerinden milyonlarca müşterisi ile buluşturdu. Trendyol şimdi de Inditex Grup’un ilgiyle takip edilen bir diğer markası Massimo Dutti’nin yeni sezon ürünlerini satışa sundu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Trendyol'da modayı sıkı takip eden müşterilerimizin zevklerine ve bütçelerine hitap eden farklı markaları bir araya getirmeye devam ediyoruz. Son olarak Inditex Grup'un en sevilen markalarından Massimo Dutti’nin yeni sezon ürünlerini modaseverlerle buluşturduk. Bizim için en büyük değer müşterilerimizin memnuniyeti ve deneyimi. Platformumuza yeni marka ve ürünler ekleyerek müşterimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya ve en iyi alışveriş deneyimini sunmaya devam edeceğiz" denildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL