• Geri dön

  • 2.325 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.972 İşletme görüntülenme


Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Aslı Şen oldu. İş ve özel hayatına dair soruları yanıtlayan Aslı Şen, pandemiyle beraber tekrardan mutfağa girdiğini, yaptığı en başarılı tatlının çikolatalı muhallebi olduğunu söyledi.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Aslı Şen oldu. Ashley Joy markasıyla Trendyol’da başarılı satışlar yaptığını belirten Şen, şu zamana kadar 26 ürün çıkardığını söyledi. Ayda 40 bin ürün sattığını belirten Şen, ilk parasını Bilkent Üniversitesi’nde okuduğu zamanlar Uludağ’a düzenlediği geziyle kazandığını, o parayla da kendisine çanta aldığını sözlerine ekledi.

“Pandemiyle birlikte tekrardan mutfağa girdim”
Pandemi döneminde haftada 2 – 3 canlı yayın yaptığını belirten Şen, “Videolar çekmeyi, canlı yayınlar yapmayı çok sevdim. Pandemiyle beraber zoom üzerinden spor yapmaya başladım. Aynı zamanda kendi kendime yetebileceğimi gördüm. Mesela kendi saçımı kendim boyadım. Pandeminin bana kattığı bir diğer şey de mutfağa girmekten aldığım keyif oldu. Metin Şen ile evliliğimizin ilk zamanlarında bana senin elinden yemek yemek istiyorum dediği için çok farklı dünya mutfağı kurslarına gitmiştim. Ancak zamanla sorumluluklarla beraber yemek yapmam azalmıştı. Pandemi ile birlikte tekrardan mutfağa girdim. Çikolatalı muhallebim çok iyidir” dedi.

“En sevdiğim sanatçı Şebnem Ferah”
Müzik konusunda karma bir zevkinin olduğunu belirten Aslı Şen, “Herkesin bilmediği arabesk şarkıları ezbere bilirim. Aynı zamanda 20 yıl piyano çaldığımdan klasik müzik benim için bir tutku. Ancak en beğendiğim sanatçı Şebnem Ferah. Bir yandan da çok iyi bir caz dinleyicisiyim” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL