• Geri dön

  • 839 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.973 İşletme görüntülenme


Etkinlik dünyasına Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geniş kapsamlı festivali olarak damgasını vuran İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı’da tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin üçüncü gününde Hayko Cepkin sahnede harikalar yarattı! Trendyol Yemek Ana Sponsorluğu’nda ve Sipay’ın Fintek Sponsorluğu’nda gerçekleşen festivalin üçüncü günü saat 16.00’da kapılarını açtı. 6 Ağustos’a kadar devam edecek ve birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleşeceği İstanbul Festivali’nin üçüncü gününde de katılımcılar doyasıya eğlendi.

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin ana sahnesinde rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin müzikseverler ile buluştu. Lazer ve ışık şovlarının hakim olduğu konserde, Hayko Cepkin izleyiciye tam anlamıyla görsel bir şölen yaşattı.

Genç Sahne’de Çocuklara Mini Konser

İstanbul Festivali'nin bu yılki etkinlikleri arasında yer alan mini konserler, tiyatro, dans, performans sanatları, kids zumba, bilim partileri, sihirbaz ve jonglör gösterileri Genç Sahne'de düzenleniyor. Festivalin üçüncü gününde Genç Sahne, EskiModa grubunun konseri ile devam etti.

İstanbul Festivali’nde, 24 Temmuz Pazartesi günü önce Hande Yener sonrasında ise Serdar Ortaç, 25 Temmuz Salı günü ise sırasıyla Dedublüman ve Zeynep Bastık sahne alacak.

7 gün boyunca 36 sanatçının sahne alacağı İstanbul Festivali’nde biletler www.istanbulfestivali.com web sitesinden satın alınabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL