• Geri dön

  • 1.084 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.973 İşletme görüntülenme


Trendyol, 7-11 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek ‘Yaz Alışverişi Kampanyası’ ile yaza keyif katmaya devam ediyor.

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, güneşli ve sıcak havaları ‘Yaz Alışverişi Kampanyası’ ile karşılıyor, milyonlarca müşterisini 7-11 Haziran tarihleri boyunca yüzbinlerce satıcısıyla buluşturuyor. ‘Yaz Alışverişi Kampanyası’ ile yazın tüm ihtiyaçlarını müşterilerine sunmayı amaçlayan Trendyol, plaj malzemelerinden serinleten teknolojik cihazlara, yaza en uygun giyim ve aksesuarlardan bakım ürünlerine kadar milyonlarca üründe fırsatlar sunuyor.

Eğlenceli aktiviteler için de ürünler sunuluyor

Yazın enerjisini eğlenceli aktivitelere yansıtmak isteyenler için su sporu ürünlerinden scooter ve kaykaylara, kalabalık yaz sofralarında sevdiklerini ağırlayacaklar için hafif atıştırmalıklardan, şık sofra ürünlerine, güneşin keyfini evinde çıkarmak isteyenler için rahat bahçe takımlarından salıncak ve hamaklara kadar birçok ürün çeşidi de Trendyol ‘Yaz Alışverişi Kampanyası’ nda müşterilerle buluşuyor.

Doğaseverler için geniş ürün seçeneği

Yazın keyfini doğa ile iç içe geçirecekler için kamp ve piknik malzemeleri de unutulmadı. Doğaseverler, Trendyol kampanyasında kamp sandalyeleri, barbekü ve mangallar, piknik örtüleri, termos gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlere avantajlı fiyatlatlarla ulaşabilecekler.

Trendyol Yaz Alışverişi Kampanyası’nda yer alan ürünlere ulaşmak için: https://www.trendyol.com/s/yaz-alisverisi?mobileapp=true

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL