• Geri dön

  • 1.529 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.973 İşletme görüntülenme


CollectAction ile, Trendyol ürün yorumlarınızı ve kategori değerlendirmelerinizi kolayca e-ticaret sitenize aktarabilirsiniz. Gelişmiş parametreleriyle beraber istemediğiniz olumsuz yorumları filtreleyebilir, belli bir değerlendirmenin altında olan yorumlarınızı web sitenizde göstermeyebilirsiniz. Müşteri yorumları, potansiyel müşterilerinizin başkalarının bir ürün hakkında ne düşündüğünü görmelerine olanak sağladığından, satın alma kararlarını etkilemek için güçlü bir araç olarak satışlarınızı arttırmanıza katkı sağlayacak.

CollectAction, Trendyol mağazanızda ki görselli ürün yorumlarınızı, kategori değerlendirmelerinizi, ürün soru cevaplarınızı ve öne çıkan yorumlarınızı sitenize ekleyerek ürününüzü deneyimlemiş kişilerin görüşlerini potansiyel müşterilerinize göstererek satışlarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca Ticimax ve Akinon altyapılarından birini kullanıyorsanız, marketplace yorumlarınızı ve site yorumlarınızı birleştirebileceğinizi unutmayın!

Müşteri memnuniyetini iyileştirecek ve satışlarınızı arttıracak birçok uygulamayı CollectAction üzerinden e-ticaret firmalarına sunuyoruz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL