• Geri dön

  • 2.800 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.971 İşletme görüntülenme


Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Duygu Özaslan ve Berkcan Güven, Trendyol Milla ve Trendyol Man’in sokak stillerinden ilham alarak tarz sahibi bir seçkiye imza attı. Duygu ve Berkcan’ın özel tasarımı iki yeni ürünün de yer aldığı seçki, bu kış kalıpların dışına çıkmak isteyen modaseverleri bekliyor.

Kendilerine özgü tarzlarıyla milyonlara ilham veren Duygu Özaslan ve Berkcan Güven ile bir araya gelen Trendyol, sokak modasını yeniden yorumladı.

Trendyol için ilk kez bir araya gelen Duygu ve Berkcan, Trendyol Milla ve Trendyol Man’in tıpkı kendileri gibi enerjik, dinamik ve genç parçalarından benzersiz bir seçki hazırladı. Bu buluşmanın en heyecanlı kısmı ise Duygu ve Berkcan’ın Trendyol’a özel tasarladığı iki ürün oldu. Seçki, Şubat ayı içerisinde Trendyol’da satışa sunulacak.

İlhamını sokaktan alan genç ve enerjik seçki, modayı bildiği gibi yaşayanları keşfe davet ediyor. Seçkide soğuk kış günlerine inat enerjisi yüksek canlı renkler ve oversize parçalar öne çıkıyor. Duygu ve Berkcan’ın tasarladığı hoodie’ler de şimdiden gardıropların anahtar parçası olacak gözüküyor.

Trendyol Milla ve Trendyol Man’in sokak stillerinden ilham alarak oluşturulan seçki, bu kış çizgisinin dışına çıkmak ve fark yaratmak isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL