• Geri dön

  • 852 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 3.973 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, klima satışlarına yönelik verilerini açıkladı. Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle klima satışlarında artış yaşandı. Trendyol üzerinden klima satışları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 100, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 125 arttı. Vantilatör satışlarında geçen seneye oranla yüzde 320’lik artış yaşandı.

Sıcak havalar, konforlu ve serin bir iç mekân iklimi sağlamak isteyenlerde klima talebini artırdı. İhtiyacı karşılamak için güvenilir ve enerji verimli klimaları kullanıcıları ile buluşturan Trendyol’un verilerine göre klima satışları bir önceki aya göre yüzde 100, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 125 artış gösterdi. En çok klima satın alan şehirler ise üç büyük ilin dışında Antalya, Muğla, Bursa oldu.

Vantilatörlere talep yüzde 320 artış gösterdi

Serin ve konforlu alanlarda zaman geçirmek isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için geniş ürün yelpazesi sunan Trendyol, farklı marka ve kapasitelerde klima ve vantilatör ürünlerini müşterilerin beğenisine sunuyor. Vantilatör satışlarında geçen seneye oranla yüzde 320’lik artış yaşanırken portatif hava soğutucu satışlarında da yüzde 150’lik artış gerçekleşti.

En çok 12000 ve 18000 BTU’luk klimalar tercih edildi

Trendyol, teknolojik ve fonksiyonel özellikleri bakımından her türlü mekâna ve her türlü ihtiyaca yönelik klima çeşitleri sunuyor. Klima çeşitliliği açısından duvar tipi, mobil, salon tipi ve kaset tipi klima olmak üzere alternatifleriyle her alanda çözüm üretiyor. Trendyol’da en çok tercih edilen klima tipi 12000 BTU klimalar olurken bunu 18000 BTU klimalar takip ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL