• Geri dön

  • 2.179 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 3.964 İşletme görüntülenme


Otizmli bireylerin yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali” ilk kez dijital ortama taşınıyor. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol’da 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek online festivalde seçkin markalar otizmli bireyler yararına bir araya gelecek.

Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli bireylerin yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla 2006 yılından beri hayata geçirdiği Alışveriş Festivali, bu yıl Trendyol iş birliği ile dijital ortama taşındı.15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında Trendyol’da açık olacak Tohum Otizm Vakfı Online Alışveriş Festivali seçkin markaları bir araya getirecek. Festival kapsamında elde edilen gelirin tamamı ise otizmli alanında yürütülen projelere ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak.

“Otizmli bireylerin hayatlarında fark yaratmak istiyoruz”
Otizmli bireylerin eğitimine katkı sağlamada önemli bir kaynak olan Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’ni Trendyol’da gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, “Türkiye’nin Trendyol’u olarak kurulduğumuz günden bu yana toplumsal sorumluluk bilinciyle sosyal fayda sağlayan projelere desteklemeyi çok önemsiyoruz. 13 yıl gibi uzun bir zamandır devam eden, artık gelenekselleşmiş olan Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’nin bu yıl Trendyol’da gerçekleşmesiyle otizmli bireylerin hayatlarında fark yaratmayı hedefliyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da platformumuzun gücünü kullanarak toplumsal sorunların çözümüne sürdürülebilir ve ölçeklenebilir katkılar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“Festival Evinize Geliyor, Otizme Destek Büyüyor!”
Tüm dünya için hassas ve zor geçen pandemi günlerinde Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyetlerinin sürdürülebilirliği için dijitalleşmenin çok daha büyük önem kazandığına vurgu yapan Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer, “Otizmli çocuklar yararına her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve en büyük kaynak yaratma etkinliğimiz olan Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’ni Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol’a taşıyarak dijitalleşme adına önemli bir adım daha atıyoruz. Festival Evinize Geliyor, Otizme Destek Büyüyor! sloganıyla hayata geçecek Tohum Otizm Vakfı Online Alışveriş Festivali’ne katılan firmalar hem ürünlerini Trendyol’da milyonlarca müşteriye ulaştırabilecek hem de otizmli çocuklar için yürütülen projelere ve eğitimlerine destek olabilecek” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL