• Geri dön

  • 2.136 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 3.964 İşletme görüntülenme


TRENDYOL VE HAYTAP SAHİPSİZ DOSTLARIMIZA MAMA ULAŞTIRACAK

Trendyol, Hayvanları Koruma Günü’nde can dostlarımızı unutmadı
Toplumsal sorumluluk bilinciyle ihtiyaç duyulan alanlara destek vermeye devam eden Trendyol, HAYTAP iş birliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında kampanya başlattı. Kampanyaya destek olmak isteyenler, Trendyol’dan alacakları her bir kedi ve köpek maması ile sokaklarda ve ormanlarda yalnız yaşayan can dostlarımızın karnının doyurulmasını sağlayacak.

Türkiye’nin Trendyol’u HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) iş birliğinde sokaklarda ve ormanlarda yalnız yaşayan dostlarımız için kampanya başlattı. Evde kaldığımız dönemde barınaklara ve kırsal bölgelere 3 ton mama dağıtımı gerçekleştiren Trendyol ve HAYTAP, kampanya kapsamında sahipsiz dostlarımıza 90 ton mama ulaştırmayı hedefliyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, 4-11 Ekim tarihleri arasında Trendyol’dan alacakları her 15 kiloluk kedi veya köpek mamasının aynısının sokaklarda ve ormanlarda yaşayan can dostlarımıza ulaşmasına destek olacak. Bağışlanan mamalar Trendyol ve HAYTAP iş birliğinde sahipsiz dostlarımıza ulaştırılacak.

Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel indirim
Trendyol, 4 Ekim'de Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel dev indirimleri hayvanseverlerle buluşturacak. Evcil hayvan ürünleri kategorisinde yer alan kedi ve köpek mamaları, bakım ürünleri, kedi kumu gibi günlük ihtiyaç ürünleri, aksesuarlar, taşıma çantaları ve evcil hayvan eşyaları tüm gün boyunca indirimli fiyatlarla satışta olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL