• Geri dön

  • 241 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş-Kelebek Grubu, tüm dünyayı zorlayan 2020 yılının ardından 2021’e odaklandı. Yeni yılı pozitif beklentiyle karşılayan Grup, 2021’i müşteri memnuniyeti ve hizmet yılı olarak ilan etti.

Doğtaş Kelebek, zorlu geçen 2020 yılının ardından 2021 yılına odaklandı. 2021’i müşteri memnuniyeti ve hizmet yılı olarak gördüklerini ifade eden Doğtaş-Kelebek CEO’su İsmail Doğan, yaptığı açıklamada “aşı çalışmalarının tamamlanmasıyla, olumlu gelişmeler yaşayacağımız bir sürecin bizi beklediğine inanıyorum. 2021 yılı bu açıdan bizim için müşteri memnuniyetine odaklandığımız, iş yapış şeklimizi ‘hizmet’ anlayışıyla sürdüreceğimiz bir yıl olacak.” ifadesine yer verdi.

İsmail Doğan: “İş yapış anlayışımızın kalbinde alışverişi kendi evimize yapıyormuş gibi düşünmek var.”

İsmail Doğan, “müşterimizin ihtiyacının, büyük zorluklarla kazandığı parasını bize gönül rahatlığıyla ödeyerek, ürünümüzü evinde mutlu ve huzurlu bir biçimde kullanmak olduğunun bilincindeyiz.” şeklinde konuştu. Sözlerine “müşterimize mutlu ve huzurlu bir biçimde kullanabileceği en kaliteli ürün ve hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle devam eden İsmail Doğan, Doğtaş-Kelebek grubundaki her bir çalışanın iş yapış anlayışının kalbinde alışverişi kendi evimize yapıyormuş gibi düşünmek olduğuna işaret etti. Bu empatinin, grup olarak müşterilerine hak ettiği en iyi hizmeti vermenin çıkış noktası olduğuna inandıklarının altını çizdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL