• Geri dön

  • 270 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş, koleksiyonlarında yaşam alanlarında ekstra konfor sunan hybrid teknolojisini kullanıyor.

Doğtaş, paket yay sistemi ve süngerin birlikteliğinden doğan ve ekstra konfor sunan hybrid teknolojisini kullandığı tasarımlarıyla evde geçirilen zamanların kalitesini artırıyor. Fonksiyonel rahatlık ihtiyacının ön plana çıktığı bugünlerde Doğtaş, evini yenilemek isteyenlerin karşısına hybrid teknolojisi ile üretilen ürünlerde 10 yıl yay garantisi vererek, uzun süreli konfor vaat ediyor.

Bel ve Eklem Ağrılarının Çözümü; Doğtaş Hybrid Koltuklar
Vücut kıvrımlarına göre tasarlanan ve en iyi şekilde destekleyen hybrid koltuklar, bel ve eklem ağrısı sıkıntısı yaşayan kişilerin çok daha rahat ve uzun oturmalarını destekliyor. Dost sohbetlerinin keyfini çıkartmak, yatılı misafirlerini rahat ettirmek ve koltukta çokça zaman geçirmek isteyenler için konforlu bir çözüm sunuyor.

3 Yeni Modelde Hybrid
Yepyeni Likya koleskiyonunun yanı sıra, Matilda ve Riviera gibi çok beğenilen koleksiyonlarının oturma grubu ürünlerinde üst düzey konfor sağlayan Doğtaş, paket yay ve süngerin birlikte kullanılmasıyla elde ettiği yepyeni hybrid teknolojisiyle yaşam alanlarına dokunuyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını evlerinize taşımaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL