• Geri dön

  • 486 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş Cross çalışma masası, özel kulaklık askısı, gizli led aydınlatma sistemi, mıknatıslı pano ve USB girişleriyle evdeki ofis hayatlarına, maksimum konfor sağlıyor.

Evdeki Çalışma Hayatlarına Doğtaş Konforu
Doğtaş Cross çalışma masası, evlere taşınan çalışma hayatlarına ofis konforunu taşıyor. Özel USB girişinden, kalemliğine, kulaklık askısı olarak kullanılabilecek özel metal askılıktan, içecek tutmak için tasarlanan özel aparata kadar her tür detayın düşünülerek tasarlandığı ve hayata geçirildiği Cross çalışma masası, çalışırken rahatlığı arayanların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Özel Telefon Saklama Alanı ve Çift USB Girişiyle Yatakta Maksimum Konfor; Cross Yatak
Doğtaş Cross yataklar, özel fermuarlı saklama alanı, telefon muhafaza alanı ve çift USB girişiyle, bir yataktan beklenen tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Yatak başına monte ışıklandırma sistemi, fermuar detayları ve koyu renk kumaş kullanımıyla Cross yataklar konforlu bir uykunun temellerini atıyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla, tarz ve uyumun aşkını evlerinize taşımaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL