• Geri dön

  • 376 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Evde rahatlık arayanların ilk tercihi Doğtaş imzalı “Alen” Baba Koltuğu, konforu bir üst seviyeye taşıyan hareketli mekanizmasıyla tarz ve uyumun beraberliğini rahatlığa dönüştürüyor. “6 Ay Ödemesiz 60 Ay Vadeli Ödeme” kampanyası ise müşterisinin yüzünü güldürüyor.

Yaz aylarının uzun günlerinde televizyon keyfini, kitap okuma zevkini kusursuzca yaşatan Alen Baba Koltuğu, sadece babaların değil, küçükten büyüğe evdeki herkesin favorisi olacak.
Hareketli sırt ve ayak mekanizması sayesinde saniyeler içerisinde düz konumdan yatar konuma geçen Alen Baba Koltuğu, standart oturumun yanı sıra uzanmayı, televizyon seyretmeyi ve uyumayı hayal edilebilecek en konforlu hale getiriyor. Manuel kontrol mekanizması sayesinde kolay kullanım imkanı sağlayan, sırt ve ayak mekanizması ayrı hareket edebilen Alen Baba Koltuğu, esnek ve elastik oturum konforu sunan özel süngerli yapısıyla evde geçireceğiniz en keyifli anların mimarı olacak. Evinde Gör Uygulamasıyla, mağazacılık anlayışına yepyeni bir boyut getiren Doğtaş, tarz ve uyumun aşkını, tek bir tıkla evlere taşıyor. Whatsapp üzerinden sipariş ve ücretsiz mimarlık hizmetleriyle ise, yaşam alanlarınızı bir uzman gözüyle yeniden yaratmaya imkan veriyor.
6 Ay Ödemesiz 60 Ay Vadeli Ödeme” kampanyasıyla yoğun ilgi çeken Doğtaş, ürünlerine verdiği 7 yıl garantiyle, evlere yaz ferahlığı getiriyor. Uzun yaz günlerini konforla birleştirmek, tarz ve uyumun aşkına özel mağazacılık uygulamaları ve ödeme kolaylıklarıyla sahip olmak için, Whatsapp üzerinden veya randevu ile gelebileceğiniz Doğtaş mağazalarımızda buluşalım.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL