• Geri dön

  • 521 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş sağladığı ödeme kolaylıklarıyla, yaşam alanlarında tarz ve uyumun aşkını rahatlığa ve mutluluğa dönüştürüyor.

Doğtaş evini kuranlara ve yenileyenlere kolaylıklar sunmaya devam ediyor.89 TL’den başlayan taksitlerle koltuk, 75 TL’den başlayan taksitlerle yemek odası takımı fırsatı sunan Doğtaş, evlenecekler için de aylık 280 TL’den başlayan taksitlerle 3’lü düğün paketi hazırladı. Devlet destekli kampanyasıyla da 6 ay ödemesiz, 60 aya varan taksit kampanyası da yaşam alanlarında tarz ve uyumun aşkını yaşatan Doğtaş, eviniz için ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada sunuyor.

Doğtaş pandemi döneminde uygulamaya koyduğu Evinde Gör uygulamasıyla tarz ve uyumun aşkını, tek bir tıkla evlere taşırken, Whatsapp üzerinden sipariş ve ücretsiz mimarlık hizmetleriyle ise, yaşam alanlarını uzman gözüyle yeniden yaratmaya imkan sağlıyor.

Doğtaş’ın sunduğu ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanmak isteyenler, 444 3487 numaralı telefonu ya da www.dogtas.com adresindeki mağazalar sekmesinden en uygun mağazayı arayarak özel randevu oluşturarak güvenli koşullarda alışveriş yapabilir, satın alım öncesi koleksiyonları evlerinin 3D modelinde görebilirler. Tarz ve uyumun aşkına özel mağazacılık uygulamaları ve ödeme kolaylıklarıyla sahip olmak için, Whatsapp üzerinden veya randevu ile gelebileceğiniz mağazalarımızda buluşalım.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL