• Geri dön

  • 169 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Rengarenk tasarımları, farklı şekil alternatifleriyle Doğtaş puflar, ayaklıktan sehpaya, dizüstü bilgisayar masasından, zigona kadar tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Küçük metrekareli şehir evlerinden, büyük metrekareli sayfiye yerlerine bir yaşam alanı yaratmış herkes, çok amaçlı mobilyaların ev dekorasyonunu tamamlamak için ne kadar önemli olduğunu bilir. Doğtaş puflar, tam da bu görev için tasarlandı. Rengarenk ve farklı dokuda kumaş kullanımlarıyla farklı seçenekler sunan Doğtaş puflar, içecekler için zigon görevinden, ayaklar için dinlenme alanına, kanepe önünde bilgisayar masasından, sadece bir görsel güzelliğe kadar birçok görevi başarıyla yerine getiriyor.

Mila kare ve yuvarlak puflar.

Kaz ayağı deseninden, puantiyeye, düz toprak tonlarından, siyah ve beyaza birçok farklı renk opsiyonu sunan Mila yuvarlak ve kare puflar, farklı kumaş seçenekleriyle de beğeni topluyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını evlere taşımaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL