• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş imzalı yemek odalarıyla yılbaşı gecesinin en şık sofrasını siz kurun.

Yeni yıl heyecanına geri sayım başlarken, Doğtaş imzalı yemek odası takımları, bu yıl da yılbaşı gecesi kurulacak en şık sofralarının adresi olmaya aday. Klasikten modern tarza, retrodan avangart stile uzanan geniş beğeni yelpazesindeki koleksiyonlarıyla ilgi toplayan Doğtaş, neşeyle yenilecek yılbaşı yemeklerini ziyafete dönüştürmeyi vadediyor.

Ahşabın asaletiyle altının ihtişamı, Valentin yemek odasında mermer desenin sportif stiliyle harmanlanırken, modern ve fonksiyonel bir tarzı tercih edenlerin beğenisine sunulan Hector yemek odası yalın şıklığı ile göz dolduruyor. Gotik sanatın izlerini taşıyan, siyahın asaletiyle geometrik dokulardan ilham alan Logan yemek odası, konforun ve lüksün ihtişamını yaşamak isteyenleri ilk görüşte etkiliyor. Rafine ve karizmatik hatlarıyla dikkatleri çeken Floria yemek odası ise, fonksiyonel konforu rafine bir tasarım anlayışıyla buluşturuyor. Dairesel formların altın detaylarla zenginleştirildiği Olivia yemek odası, tabuları yıkan çizgi dışı tasarımıyla, yaşam alanlarına zamansız bir zarafet isteyenler için ideal. Trendy görünümüyle yüksek modaya hitap eden Mayer yemek odasında zarafet ve sadelik, kırık beyaz ve ahşabın dingin buluşmasında hayat buluyor.

3.725 TL’den başlayan fiyatlarla Doğtaş imzalı yemek odalarına sahip olmak isteyen herkesi online sitesine davet eden Doğtaş, 4443 487 numaralı telefon üzerinden ücretsiz mimarlık hizmetiyle evleri yılbaşı şıklığına hazırlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL